Επικοινωνήστε μαζί μας

Για να δείτε τη λύση live σε ένα πελάτη μας, ή για μια παρουσίαση της εφαρμογής στο χώρο σας μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 210 4949373 ή στο  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Σύγχρονη εφαρμογή Εμπορικής Διαχείρισης με δυνατότητες που θα καλύψουν ολοκληρωμένα την ανάγκη μηχανογράφησης κάθε επιχείρησης. Εύκολη χρήση προτύπων για γρήγορη λειτουργία "out-of-the-box" αλλά και εις βάθος παραμετροποιήσιμη για απαιτητικούς χρήστες. Με ενσωματωμένη την πιο πλήρη και αναγνωρισμένη Λογιστική της αγοράς της Epsilon Net.

Υλοποίηση Dataflow

Η εικοσαετής εμπειρία των ειδικά εκπαιδευμένων στελεχών της εταιρείας μας, σας εγγυάται την απολύτως επιτυχημένη υλοποίηση του προγράμματος. Η συνεχής ανάπτυξη των νέων τεχνολογιών μας εξαναγκάζει να βρισκόμαστε πάντοτε ένα βήμα πιο μπροστά, ώστε να παρέχουμε στους πελάτες μας τις καλύτερες δυνατές λύσεις για τις επιχειρήσεις τους.

Λεπτομέρειες

Λογιστική Διαχείριση

H Λογιστική Διαχείριση του Business Εμπορικού βασίζεται στην Business Λογιστική που δημιουργήθηκε από τη μακρόχρονη εμπειρία και εξέλιξη της Epsilon Net στον τομέα των Λογιστικών εφαρμογών. Καλύπτει όλες τις σύγχρονες ανάγκες κάθε λογιστηρίου και παρέχει πληθώρα σημαντικών και χρήσιμων εργαλείων για αναβαθμισμένο financial reporting και budgeting.

 

Αναβάθμιση – Συνεργάτες - Υποστήριξη

Τακτικές αναβαθμίσεις εφαρμογής με προσθήκη νέων λειτουργιών και βελτιώσεις υπαρχουσών, με αυτοματοποιημένη διαδικασία μέσω internet. Άμεση ανταπόκριση από την ομάδα παραγωγής σε αλλαγές του νομοθετικού πλαισίου, με εξειδικευμένο πανελλαδικό δίκτυο συνεργατών και άριστα καταρτισμένη ομάδα υποστήριξης.

B.I. / Εργαλείο Επιχειρηματικής Ευφυίας

Λογισμικό επιχειρηματικής ευφυΐας (Business Intelligence) μέσω του οποίου μπορούν οι τελικοί χρήστες να έχουν: Έξυπνες Αποφάσεις, Κύβους, Αναφορές, Δυναμικό Report, Δυναμική ανάλυση , Πληροφόρηση σε Mobile Συσκευές. Το B.I διευκολύνει τους υπεύθυνους λήψης αποφάσεων στην πρόσβαση και στην ανάλυση των πληροφοριών ανά πάσα στιγμή και οπουδήποτε. Το σύστημα είναι δομημένο να παρέχει στους ανθρώπους την απόκτηση γνώσεων, με τη χρήση οικείων, εύχρηστων εργαλείων, τα οποία λειτουργούν από μια δοκιμασμένη, ευέλικτη πλατφόρμα Business Intelligence.

Retail

Ολοκληρωμένη λύση Εμπορικής και Οικονομικής Διαχείρισης, για καταστήματα λιανικής πώλησης. Ιδανική Εφαρμογή για επιχειρήσεις εντατικής λιανικής και γρήγορης χονδρικής για, δίκτυα καταστημάτων αλλά και μεμονωμένες επιχειρήσεις, ανεξαρτήτου κλάδου και δραστηριότητας. Με εξειδικευμένες οθόνες καταχώρησης, για χρήση Barcode και κανονικό πληκτρολόγιο ή Touch λειτουργικότητα και εικονικά πληκτρολόγια. Με δυνατότητα συγχρονισμού των πωλήσεων με το κεντρικό. Γρήγορη καταχώρηση από εικονίδια, πλήρως παραμετροποιήσιμα με σενάρια εκπτώσεων, προγράμματα Ανταμοιβής με συλλογή πόντων ή βάση τζίρου.

Αρχιτεκτονική και συνδεσιμότητα

Εφαρμογή ανοιχτής αρχιτεκτονικής για να καλύψει τις ανάγκες κάθε επιχείρησης. Πλήρες customization, με δυνατότητες , δημιουργίας νέων πεδίων, Πινάκων, εισαγωγή τους στις οθόνες, αλλαγές θέσεων των υπαρχόντων πεδίων, αλλαγή των λεκτικών και των πεδίων εμφάνισης των L.O.V. Απλή και αυτοματοποιημένη διαδικασία σύνδεσης με εφαρμογές τρίτων κατασκευαστών για μεταφορά δεδομένων από οποιαδήποτε εφαρμογή, με εξειδικευμένες, αλλά απλές διαδικασίες και εργαλεία.

Δραστηριότητες εταιρίας

Κατανομή των αξιών των συναλλαγών αγορών και δαπανών σε κέντρα κόστους ορισμένα από τον χρήστη, με διαχείριση πολλαπλών κέντρων κόστους, απεικόνιση των αποτελεσμάτων με φύλλα μερισμού κατανομής των αξιών και δημιουργία πολλαπλών ημερολογίων απεικόνισης των κέντρων κόστους οριζόμενα από τον χρήστη.Παρακολούθηση πολλαπλών δραστηριοτήτων επιχείρησης με, δύο τομείς δραστηριότητας, οι οποίοι, διατρέχουν «οριζόντια» την εφαρμογή.

Δυναμικά φίλτρα

Επιπρόσθετη δυνατότητα αποθήκευσης περισσοτέρων του ενός φίλτρων, για κάθε χρήστη, ανεξάρτητα με την παραμετροποίηση εμφάνισης στηλών ( ανά οθόνη ) για την απλοποίηση της άντλησης των πληροφοριών από το σύστημα, για διαφοροποίηση των στοιχείων ή ακόμη και της σειράς εμφάνισης, που απαιτείται από τον κάθε χρήστη, σε ελάχιστο χρόνο.Με δυνατότητα περιορισμού, των πληροφοριών που αντλούνται από την βάση δεδομένων, προβάλλοντας άμεσα στον χρήστη, τις πληροφορίες που αυτός χρειάζεται, με προκαθορισμένη την σειρά εμφάνισης.

Ευκολία Χρήσης - Εγκατάστασης

Προπαραμετροποιημένη εταιρία, με ενσωματωμένα τα παραστατικά, όλων των υποσυστημάτων, με έτοιμες τις παραμετρικές γέφυρες, για την δημιουργία των παραγόμενων εγγραφών, με γρήγορη, με απλή εγκατάσταση και άμεση χρήση του προγράμματος. Εύκολο User Interface με πολλές δυνατότητες παραμετροποίησης , πλήρη διαχείριση χρηστών, με δυνατότητες δημιουργίας ανά προφίλ χρήστη, πλήρως εξατομικευμένου μενού εφαρμογής, εμφάνιση στηλών στις browse οθόνες, στα πεδία εμφάνισης των L.O.V. , στις αναλυτικές γραμμές ανά τύπο παραστατικού, χρήση αγαπημένων κ.λπ.

Πληροφόρηση – Εκτυπώσεις

Πληθώρα γενικών αλλά και ειδικών εκτυπώσεων, για ολοκληρωμένη πληροφόρηση, με δυνατότητα δημιουργίας και προσάρτησης προσαρμοσμένων - custom εκτυπώσεων.Σύνδεση εκτυπώσεων σε λειτουργικά σημεία της εφαρμογής. ( Έμμεσες Οθόνες ), δυνατότητα αποστολής ηλεκτρονικού τιμολογίου , πωλήσεων, κινήσεων συναλλασσομένων, εμβασμάτων, παραγγελιών και άλλων τύπων παραστατικών, on-line ή σε μεταγενέστερο χρόνο ( Batch διαδικασία ).Εκτύπωση συλλογών ( διαφορετικών ) φορμών εκτυπώσεων από ένα παραστατικό, δρομολόγηση εκτυπώσεων σε πολλαπλούς εκτυπωτές, αποθήκευσης των περιεχομένων της εκτύπωσης σε χαρτί και γρήγορη εξαγωγή των δεδομένων σε μορφές :TXT, XML, HTML, XLS/X, DOC/X, PDF, BMP, GIF, JPEG, PNG, TIFF, WMF, EMF.

Συνδρομές - Συμβάσεις

Διαδικασία διαχείρισης των συμβάσεων με διαστήματα συνδρομών παροχής αγαθών και υπηρεσιών σε τακτά χρονικά διαστήματα, με αυτόματη δημιουργία παραστατικών προς τιμολόγηση (παραγγελιών – προτιμολογίων), καθώς και τιμολόγησής τους. Με τον μετασχηματισμό παραγγελιών, στα απαραίτητα φορολογικά στοιχεία διακίνησης αγαθών γίνεται ταυτόχρονη ενημέρωση, για τις τιμολογημένες και εξοφλημένες περιόδους παροχών.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Dataflow Consulting Services

Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ 28, ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ 181 20

Τηλ 210 49 49 373

Fax 210 49 49 378

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Προβολή χάρτη