Η εταιρεία DATAFLOW είναι ένας από τους πιο σημαντικούς συνεργάτες μας. Η υλοποίηση και εγκατάσταση του συστήματος ERP ήταν άψογη, ενώ η υποστήριξη που μας προσφέρει είναι πάντα άμεση. Η ευελιξία και η ικανότητα της στην υλοποίηση των απαιτήσεων μας είναι μοναδικές.

Κ. Σακελλαρίου, CEO Mcom MEDIA COMMUNICATIONS

Η σωστή και έγκαιρη πληροφόρηση αποτελεί το σημαντικότερο συστατικό επιτυχίας μίας επιχείρησης. Η συνεργασία μας με την Dataflow από το ξεκίνημα της επιχειρηματικής μας δραστηριότητας μας έδωσε την δυνατότητα να έχουμε άμεσα όλες τις πληροφορίες, που ήταν απαραίτητες για να εκμεταλλευτούμε στο μέγιστο τα ανταγωνιστικά μας πλεονεκτήματα και να ελαχιστοποιήσουμε τα ρίσκα.

Η συμβολή της Dataflow στην επιλογή του ERP ,όσο και στην παραμετροποίησή του για να εξυπηρετεί ακριβώς τις επιχειρηματικές μας ανάγκες ήταν σημαντικότατη. Η επικοινωνία και η ανταπόκριση της στα αιτήματά μας είναι πάντα άμεση και ουσιαστική.

Θεωρούμε την Dataflow έναν από τους βασικότερους συνεργάτες μας και ελπίζουμε η συνεργασία μας να διαρκέσει για πολλά χρόνια.

Ι. Σαμπάνης, Chief Executive Officer Ambitas Healthcare

Συνεργαζόμενος με την Dataflow από το 2010 αυτό που μας έχει κερδίσει είναι, πλέον της δεδομένης κατάρτισης τους σε τεχνολογικά θέματα η πολύ καλή αντίληψη θεμάτων λογιστικής, φορολογικής και επιχειρηματικής πρακτικής στο Leasing, καθώς και η άμμεση ανταπόκριση στις κλήσεις μας.

Αποτελούν ιδιαίτερα σημαντικούς συνεργάτες της CA leasing τους οποίους και συστήνω ανεπιφύλακτα

Άγγελος Αφράτης, Οικονομικός Δντης CA Leasing (πρώην Εμπορική leasing)

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Dataflow Consulting Services

Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ 28, ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ 181 20

Τηλ 210 49 49 373

Fax 210 49 49 378

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Προβολή χάρτη