Η Dataflow αφουγκραζόμενη πάντοτε τις νέες απαιτήσεις της αγοράς, προχώρησε τον Σεπτέμβριο του 2014 σε μια νέα συνεργασία, αυτή τη φορά με την EPSILON NET. Ήταν για εμάς ένα καινούργιο άνοιγμα, αλλά πιστοί στις ιδέες μας για εξέλιξη και δημιουργία νέων προοπτικών, η συνεργασία μας και  με την EPSILON NET ήταν πλέον μονόδρομος. 

Από τον Ιανουάριο του 2014 η AMBITAS επέλεξε την DATAFLOW για την υλοποίηση του Entersoft Business Suite.

Η DATAFLOW σε συνεργασία με την ENTERSOFT υλοποίησε το έργο ENTERSOFT MOBILE παραγγελιοληψίας για την εταιρεία Κ. ΠΑΠΑΕΛΛΗΝΑΣ. 

 

Η DATAFLOW πιστοποιήθηκε σε ΟΛΑ τα προϊόντα και τις νέες τεχνολογίες της ENTERSOFT

 

Αναλυτικότερα oi πιστοποιήσεις που έλαβε η Dataflow είναι 

ERP Basic
ERP Advanced
TECH Basic
TECH Advanced
CRM
ECommerce 

Η Εμπορική Leasing επέλεξε την Dataflow για την υλοποίηση του WEB Enabled MIS Intranet της εταιρείας. 

Η MEDIA COMMUNICATIONS A.E. αξιοποιεί πλήρως το Entersoft Expert σε όλο το εύρος των δραστηριοτήτων της. Κύριο χαρακτηριστικό της υλοποίησης είναι η χρήση του υποσυστήματος των έργων, κάτι που επιτρέπει τον επιμερισμό όλων των εσόδων και εξόδων της εταιρείας στα έργα που υλοποιεί με αποτέλεσμα την τελική εμφάνιση P&L για κάθε έργο ξεχωριστά. 

H ΕΞΕΛΙΞΗ ΑΕ χρησιμοποιεί πλέον το entersoft Business Suite για να παρακολουθεί όλες τις δραστηριότητες της εταιρείας όπως, παραγγελίες, προμήθειες, συμβάσεις δημοσίου, υπόλοιπα συμβάσεων, αποθήκες τρίτων και Service

Η Optimum χρησιμοποιεί πλέον το Entersoft CRM για την παρακολούθηση όλων των εργασιών που απαιτούνται για την λειτουργία της εταιρείας. Το λογιστήριο, οι πωλήσεις, το BackOffice και το τμήμα συμβάσεων επικοινωνούν πλέον με το Entersoft CRM. Τα σημειώματα και τα εσωτερικά e-mail καταργήθηκαν και πλέον όλες οι επικοινωνίες και οι εντολές από το ένα τμήμα στο άλλο καταγράφονται και παρακολουθούνται στο Entersoft CRM. 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Dataflow Consulting Services

Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ 28, ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ 181 20

Τηλ 210 49 49 373

Fax 210 49 49 378

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Προβολή χάρτη