Είμαστε υπερήφανοι γιατί σε συνεργασία με την Entersoft ολοκληρώσαμε το έργο εγκατάστασης του Εntersoft SFA στην εταιρεία Κ. Παπαέλληνας. Το έργο αφορούσε 35 tablets πωλητών και ιατρικών επισκεπτών και η Dataflow είχε αναλάβει ανάμεσα σε άλλα και την υλοποίηση της γέφυρας με το λογιστικό σύστημα του πελάτη. Ο πελάτης έχει λογιστικό σύστημα ORACLE, κάτι όμως που δε μας εμπόδισε να αναπτύξουμε έξυπνους αλγορίθμους, ώστε να μεταφέρονται περιοδικά, όχι μόνο τα βασικά στοιχεία πελατών και ειδών, αλλά ακόμη και οι κινήσεις τους , μόνο βέβαια όσες προστέθηκαν ή τροποποιήθηκαν στο λογιστικό σύστημα.

Έτσι πλέον το Back office του Entersoft ERP με τις μεγάλες δυνατότητες που παρέχει για την παρουσίαση MIS δεδομένων σε κύβους και Dashboards έγινε σταδιακά το βασικό reporting εργαλείο της εταιρείας, μέσω του οποίου η διοίκηση έχει πρόσβαση σε σύνθετα στατιστικά πωλήσεων, σε στοιχεία εξόδων πωλητών, ακόμη και στο συνολικό PNL της εταιρείας

Είμαστε υπερήφανοι γιατί στην εταιρεία Αδαμακόπουλος ΕΠΕ, μια βιομηχανική μονάδα μη μεταλλικών ορυκτών, υλοποιήθηκαν μέσω του Entersoft ERP όλες οι εταιρικές διαδικασίες καθώς και η σύνθετη κοστολόγηση παραγωγής της εταιρείας.

Κοστολόγηση των πρώτων υλών, παραμετρική κοστολόγηση των φακέλων εισαγωγής, συνταγές πολλών επιπέδων, ημιέτοιμα, επιμερισμός μισθοδοσίας με βάση πρότυπο χρόνο παραγωγής ανά προϊόν, μερισμός βιομηχανικών εξόδων με βάσει αυτόματα υπολογιζόμενους από το πρόγραμμα, συντελεστές βαρύτητας ανά προϊόν και πολλές άλλες ιδιαιτερότητες, ενσωματώθηκαν στο Entersoft ERP και παρέχουν στη διοίκηση σαφή εικόνα για το τελικό κόστος των προϊόντων.

Είμαστε υπερήφανοι γιατί στην εταιρεία Media Communication  υλοποιήθηκε πλήρης διαδικασία υπολογισμού εταιρικού PNL ανά προϊόν, ανά έργο, ανά τμήμα και ανά δραστηριότητα.

Το PNL μπορεί παραμετρικά να μερίζει τα έξοδα του προσωπικού και τα γενικά έξοδα της εταιρείας είτε μέσω προκαθορισμένων προφίλ κατανομής ή αναλογικά σύμφωνα με τον επιμερισμό των πωλήσεων.     

Είμαστε υπερήφανοι γιατί στην εταιρεία Ambitas Healthcare υλοποιήθηκε διαδικασία αυτόματου υπολογισμού 12μηνου Cash Flow. H διαδικασία διαβάζει στοιχεία από

  • Χρηματικά διαθέσιμα
  • Αξιόγραφα εισπράκτέα / πληρωτέα
  • Ανεξόφλητα τιμολόγια  πωλήσεων / αγορών
  • Budget μελλοντικών πωλήσεων / αγορών
  • Budget γενικών εξόδων εταιρείας

και δίνει στη διοίκηση τη δυνατότητα να έχει μια σαφή εικόνα για τα μελλοντικά χρηματικά διαθέσιμα της εταιρείας.

Είμαστε υπερήφανοι.γιατί στην εταιρεία Exelixis Diagnostics υλοποιήθηκε πλήρης παρακολούθηση διαγωνισμών και συμβάσεων με δημόσια νοσοκομεία η οποία περιλαμβάνει

  • Καταγραφή στο CRM όλων των διαγωνισμών
  • Αυτόματη δημιουργία tasks με αποδέκτες όλους τους εμπλεκόμενους για την προετοιμασία του φακέλου προς το διαγωνισμό
  • Μετατροπή των κατακυρωμένων διαγωνισμών σε συμβάσεις
  • Αυτόματη πρόταση των τιμών και ειδών που προβλέπει η σύμβαση κατά την παραγγελιοληψία
  • Παρακολούθηση των ανεκτέλεστων ποσοτήτων για κάθε σύμβαση.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Dataflow Consulting Services

Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ 28, ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ 181 20

Τηλ 210 49 49 373

Fax 210 49 49 378

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Προβολή χάρτη