Επικοινωνήστε μαζί μας

Για να δείτε τη λύση live σε ένα πελάτη μας, ή για μια παρουσίαση της εφαρμογής στο χώρο σας μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 210 4949373 ή στο  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ένα ολοκληρωμένο πληροφοριακό σύστημα ηλεκτρονικού εμπορίου, ενοποιημένο με το ERP & CRM σύστημα του Entersoft Business Suite® ή Entersoft Expert®. Εναλλακτικά λειτουργεί σε συνδυασμό με οποιοδήποτε άλλο ERP ή CRM λογισμικό. Προσφέρει εντυπωσιακή εμφάνιση, είναι ιδιαίτερα απλό στην εφαρμογή του, παρέχει ολοκληρωμένη διαχείριση, από την προβολή των προϊόντων έως την εφαρμογή εμπορικών πολιτικών και τον πιστωτικό έλεγχο των συναλλασσομένων, με αυτοματοποιημένες διαδικασίες. Το σύστημα αντλεί όλες τις πληροφορίες αυτόματα και σε πραγματικό χρόνο από το ERP ή και CRM της εταιρείας, διατηρώντας πλήρως ενημερωμένο το portal.

Υλοποίηση Dataflow

Η Dataflow γνωρίζοντας σε βάθος όλο το πλέγμα των εφαρμογών της entersoft μπορεί να εγγυηθεί, όχι μόνο την υλοποίηση ενός άρτιου B2B ή B2C συστήματος, αλλά και τη βέλτιστη εναρμόνιση του με το Backoffice Entersoft ERP της εταιρείας. Τιμοκατάλογοι, εμπορικές πολιτικές, πιστωτικές πολιτικές και εταιρικές διαδικασίες, ενσωματώνονται με τον καλύτερο τρόπο στο entersoft E-Commerce και το ενοποιούν με το εταιρικό ERP

 

Λεπτομέρειες

Το Entersoft Ε-Commerce® υποστηρίζει πλήρως και συνολικά όλες τις λειτουργίες ηλεκτρονικού εμπορίου, B2C και Β2Β και εταιρικού portal και επιτρέπει την άμεση υλοποίηση ηλεκτρονικών καταστημάτων, προϊοντικών καταλόγων και ενδο-επιχειρησιακών portals.

Το Entersoft E-Commerce® δημιουργεί εύκολα και απλά το ηλεκτρονικό σας κατάστημα, με κοινή βάση δεδομένων, ειδών, πελατών, εμπορικών πολιτικών κ.λπ., με το κεντρικό ΕRP ή και CRM σύστημα της επιχείρησής σας ώστε να μπορείτε να εφαρμόσετε άμεσα τις επικοινωνιακές, προωθητικές, loyalty και marketing ενέργειες σας, χωρίς χρονοβόρα διαχείριση. Εκπτώσεις σε είδη και συνδυασμούς ειδών, είδη σε προσφορά, προσφορές για συγκεκριμένες χρονικές περιόδους σε κατηγορίες ειδών ή μεμονωμένα είδη, εκπτωτικές πολιτικές, συχνότητα αγορών, δωρεάν αποστολές, πολλαπλοί τρόποι πληρωμής, δώρα, κουπόνια, σχήματα ενίσχυσης της πιστότητας του πελάτη (Loyalty), στρατηγική επικοινωνίας με τον πελάτη, με newsletters, δείγματα προϊόντων, διαχείριση παραπόνων, εύκολη αλλαγή «βιτρίνας» του ηλεκτρονικού καταστήματος, σας δίνουν απεριόριστες δυνατότητες συνεχούς διαφοροποίησης. Το σύστημα προσφέρει εξαιρετικά εύκολη πλοήγηση, προσανατολίζει ευχάριστα τον επισκέπτη με δυνατότητα «Αναζήτησης» ειδών μέσα από κριτήρια και φίλτρα, wish lists, απεριόριστες συγκρίσεις ειδών και πολλά ακόμη που βελτιώνουν την εμπειρία του καταναλωτή και ενισχύουν την πιστότητά του. Ταυτόχρονα το σύστημα παρέχει υψηλό επίπεδο ασφάλειας στις συναλλαγές και έλεγχο στην πρόσβαση των χρηστών. Προσφέρει έτοιμη πρόσβαση σε συστήματα εκκαθάρισης πιστωτικών καρτών για τις πιο δημοφιλείς τράπεζες καθώς και υποστήριξη του διεθνούς συστήματος πληρωμών PayPal. Το ισχυρό σύστημα Analytics που διαθέτει και το οποίο είναι ολοκληρωμένο με τις πληροφορίες των Google Analytics, δίνει στατιστικά στοιχεία πρόσβασης σε ιστοσελίδες συνδυασμένα με στοιχεία πραγματικών πωλήσεων. Οι δυνατότητες SEO (Search Engine Optimization) φροντίζουν την τοποθέτηση της ιστοσελίδας ψηλά στη σειρά εμφάνισης αποτελεσμάτων του Google

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Dataflow Consulting Services

Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ 28, ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ 181 20

Τηλ 210 49 49 373

Fax 210 49 49 378

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Προβολή χάρτη