Η εταιρεία Χ.Τσαλιγόπουλος & ΣΙΑ Ε.Ε. – Dataflow Consulting Services ιδρύθηκε το 2008 μετά από πολυετή εμπειρία σε υλοποιήσεις έργων πληροφορικής μέσα από μερικούς από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές λογισμικού στην Ελλάδα.

Τα στελέχη της Dataflow αποτελούν πρωτοπόρους του Entersoft ERP έχοντας ξεκινήσει σχετικές υλοποιήσεις από το 2004. Σταδιακά η Dataflow εξελίχθηκε σε έναν από τους ποιοτικότερους συνεργάτες της Entersoft με πιστοποιήσεις σε όλες τις σειρές προϊόντων της Entersoft και αποδεδειγμένη εμπειρία σε έργα ERP, CRM και Mobile.

Στην προσπάθεια μας να καλύψουμε όλο το εύρος των αναγκών των πελατών μας, το 2014 ξεκινήσαμε συνεργασία και με την Epsilon Net που διαθέτει ίσως την καλύτερη εφαρμογή μισθοδοσίας της Ελληνικής αγοράς καθώς την πληρέστερη σουίτα εφαρμογών για λογιστικά γραφεία.

Μετά από δεκάδες υλοποιήσεις έργων πληροφορικής σε μεσαίες και μεγάλες επιχειρήσεις έχουμε δει, ότι η αλλαγή μηχανογραφικού συστήματος σημαίνει για την εταιρεία κόστος σε:

  • Χρήμα, καθώς η εγκατάσταση ενός σύγχρονου ERP αποτελεί μία σεβαστή επένδυση
  • Χρόνο, γιατί θα πρέπει να εμπλακούν και να αφιερώσουν τμήμα του πολύτιμου χρόνου τους μια σειρά από στελέχη της εταιρείας.

Σεβόμενοι την επένδυση του πελάτη μας πιστεύουμε, ότι η υλοποίηση ενός έργου σε μια εταιρεία δεν τελειώνει με την εγκατάσταση του νέου συστήματος και την αντιγραφή όλων των διαδικασιών που υπήρχαν στο παλαιού. Σε ένα έργο της Dataflow πρέπει πάντα:

  • Να ανασχεδιαστούν οι εταιρικές διαδικασίες, ώστε να εναρμονίζονται με το νέο σύστημα
  • Να μεταφερθούν ΟΛΑ τα δεδομένα από το παλαιό σύστημα
  • Να κατανοήσουν οι χρήστες τη λογική και τις δυνατότητες του νέου συστήματος, όχι απλά και μηχανικά, αλλά να εκπαιδευτούν σε αυτό.

1. Σφαιρική προσέγγιση όλων των διαστάσεων της επιχείρησης: Διαδικασίες, Τεχνολογίες, Στρατηγική, Υποδομές κτλ.

2. Σχεδίαση λύσης που υπηρετεί με τον βέλτιστο τρόπο τις ανάγκες της επιχείρησης.

3. Υλοποίηση του έργου από έμπειρα και εξειδεικευμένα στελέχη με γνώμονα την άρτια τεχνικά λύση και το απτό αποτέλεσμα για την επιχείρηση.

4. Αξιολόγησης αποτελέσματος και παροχή μετρήσιμων στοιχείων για την αξιολόγηση της επένδυσης.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Dataflow Consulting Services

Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ 28, ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ 181 20

Τηλ 210 49 49 373

Fax 210 49 49 378

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Προβολή χάρτη