Είμαστε υπερήφανοι γιατί σε συνεργασία με την Entersoft ολοκληρώσαμε το έργο εγκατάστασης του Εntersoft SFA στην εταιρεία Κ. Παπαέλληνας. Το έργο αφορούσε 35 tablets πωλητών και ιατρικών επισκεπτών και η Dataflow είχε αναλάβει ανάμεσα σε άλλα και την υλοποίηση της γέφυρας με το λογιστικό σύστημα του πελάτη. Ο πελάτης έχει λογιστικό σύστημα ORACLE, κάτι όμως που δε μας εμπόδισε να αναπτύξουμε έξυπνους αλγορίθμους, ώστε να μεταφέρονται περιοδικά, όχι μόνο τα βασικά στοιχεία πελατών και ειδών, αλλά ακόμη και οι κινήσεις τους , μόνο βέβαια όσες προστέθηκαν ή τροποποιήθηκαν στο λογιστικό σύστημα.

Έτσι πλέον το Back office του Entersoft ERP με τις μεγάλες δυνατότητες που παρέχει για την παρουσίαση MIS δεδομένων σε κύβους και Dashboards έγινε σταδιακά το βασικό reporting εργαλείο της εταιρείας, μέσω του οποίου η διοίκηση έχει πρόσβαση σε σύνθετα στατιστικά πωλήσεων, σε στοιχεία εξόδων πωλητών, ακόμη και στο συνολικό PNL της εταιρείας

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Dataflow Consulting Services

Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ 28, ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ 181 20

Τηλ 210 49 49 373

Fax 210 49 49 378

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Προβολή χάρτη